Bagt rødbedesalat

Rødbeder.
Når ovnen alligevel er varm udnyttes den til at bage dobbelt portion rødbeder.
Bagt rødbedesalat
Til 4 personer.
500 g rødbeder
Salt
Rapsolie

½ salathoved
Lidt fetaost
25 g nødder
Bredbladet persille

Dressing:
3 spsk. rapsolie
1 spsk. mørk balsamicoeddike
2 tsk. sukker
1 tsk. salt
5 drej peber

1. Rengør rødbederne og skræl dem
2. Læg dem i et smurt ildfast fad med lidt salt. Kom låg på.
3. Bag dem ved 150º i ca. 45 min.
4. Rist nøddekerner i ovnen ved siden af fadet på et stykke bagepapir i ca. 10 min.
5. Skær de bagte rødbeder i stænger
6. Rør alle ingredienser til marinaden sammen
7. Vend rødbedestængerne i
8. Skyl og tør salaten og riv den i mindre stykker og fordel på et fad
9. Fordel rødbederne over salaten
10. Pynt med nødder og feta-trekanter og lidt grønt

[printme]

Print Friendly

16 kommentarer til Bagt rødbedesalat

  1. Pingback: water ionizer plans

  2. Pingback: bottled alkaline water

  3. Pingback: pay per day loan plans

  4. Pingback: water ionizer

  5. Pingback: ppl electric

  6. Pingback: alkaline water

  7. Pingback: car insurance options

  8. Pingback: water ionizer loans

  9. Pingback: alkaline water

  10. Pingback: water ionizer

  11. Pingback: do you agree

  12. Pingback: see

  13. Pingback: Greg Thmomson

  14. Pingback: gmail.com login

  15. Pingback: gmail sign in

  16. Pingback: all of craigslist

Der er lukket for kommentarer.