Perlekål med nødder

Til 4 personer.

1½ spsk. smør
½  spsk. karry
2 stk. løg (ca. 200 g)
200 g. spidskål / hvidkål
175 g. gulerødder
1 dl. vand
3 dl. rest af kogt korn (byg, ris, hvede, ris, quinoa e.l.)
1 dl. persille
1 tsk. tørret timian eller 2 tsk. frisk
1 tsk. tørret basilikum eller 2 tsk. frisk
½ tsk. paprika
Salt
100 g. hakkede nødder

  1. Opvarm smørret og tilsæt karry. Lad det snurre nogle minutter
  2. Tilsæt løg, skåret i små stykker. Rør rundt
  3. Skær hvidkålen i fine, tynde strimler og kom den ned til løgene
  4. Skær gulerødder i små tern, tilsæt og rør rundt
  5. Hæld vand i og lad det hele simre under låg, til alt er knapt mørt
  6. Tilsæt hakket persille og krydderurter, og lad det hele simre nogle minutter
  7. Smag blandingen til med paprika og havsalt
  8. Smag derefter den kogte rest korn (byg e.l.) til med havsalt
  9. Bland kornet med grøntsagerne og kom massen i en smurt, flad og ovnfast form. Lad ikke indholdet stå højere op i formen end ca. 3 cm
  10. Fordel nøddeflagerne herover. De skal dække indholdet
  11. Bag retten i en 200° varm ovn i 25-30 minutter. Nøddeflagerne skal være smukt lysebrune.
Print Friendly

14 kommentarer til Perlekål med nødder

  1. Pingback: minecraft adventure maps

  2. Pingback: water ionizer loans

  3. Pingback: alkaline water brands

  4. Pingback: pay per day loans plan

  5. Pingback: loan payment plan

  6. Pingback: alkaline water

  7. Pingback: click here

  8. Pingback: water ionizer

  9. Pingback: he has a good point

  10. Pingback: this post

  11. Pingback: Greg Thmomson

  12. Pingback: gmail.com login

  13. Pingback: gmail sign in inbox gmail account

  14. Pingback: all of craigslist

Der er lukket for kommentarer.