Salat af kål med purløgsdressing

Til 4 personer

500 g. spidskål eller hvidkål
Salt
1 bdt. forårsløg
12 slikærter eller 1 dl. fine ærter
Evt. lidt ærtespirer og timianblomster

Purløgsmarinade:
En stor håndfuld purløg
25 g. Vesterhavsost (resten af osten skæres i 25 g. tern og nedfryses)
10 mandler
Salt
Peber
½ dl. Olie
½ spsk. vineddike eller citronsaft

  1. Alle grønsager rengøres
  2. Start med at gør kålen salategnet og mildere i smagen:
  3. Snit kålen fint, vend den med salt og lad den trække 30 minutter i plastpose
  4. Kram og knus den med saltet og skyl den, før du bruger den 
  5. Kom ingredienser til purløgsmarinade i minihakker og smag til
  6. Overhæld slikærter med kogende vand
  7. Snit forårsløg og slikærter fint
  8. Bland alle ingredienser og smag til
  9. Anrettes evt. med ærtespirer og blomster på toppen.
Print Friendly

12 kommentarer til Salat af kål med purløgsdressing

  1. Pingback: pay day loans

  2. Pingback: water ionizer

  3. Pingback: bottled alkaline water

  4. Pingback: paypal loans

  5. Pingback: loan payment plan

  6. Pingback: electricity

  7. Pingback: alkaline water

  8. Pingback: alkaline water

  9. Pingback: here

  10. Pingback: http://webkingz.camkingz.com/

  11. Pingback: do you agree

  12. Pingback: here

Der er lukket for kommentarer.