Tomat – pebersuppe

Fyld ovnen helt op!

Denne ret tilberedes samtidig med citronkylling.
Når suppen er færdigbagt i ovnen, køles den af og sættes på køl

Tomat-peber suppe med rejer

Til 4 personer.
1 pk. tørsaltet bacon i skiver
2 store kartofler
1 løg
1 – 2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 ds. tomater
10 kardemommekapsler
½ tsk. chilipeber flager
5 drej peber
1 l. hønsesuppe

1 ildfast fad med låg

  1. Rengør alle ingredienser
  2. Skær alle grønsager og kartofler i grove stykker
  3. Åbn kardemommekapsler let med en kniv
  4. Skær bacon i strimler
  5. Kom det hele op i det ildfaste fad og bland det
  6. Kom chilipeber flager, salt og peber ved og rør rundt
  7. Læg låg på fadet og bag ca. 1 ¾ time ved 200o varmluft ovnen

Suppen køles af og sættes i køleskab til næste dag
1 lille håndfuld estragon eller 1 tsk. tørret
1 spsk. ubehandlet, revet citronskal
1 spsk. salt

1 blender

200 g rejer eller andre skaldyr
1/4 agurk
Lidt grønt på toppen fx persille, estragon eller andet.

  1. Kom suppen op i en blender og tilsæt estragon og revet citronskal
  2. Blend den fint og smag til med salt og peber
  3. Skræl agurken på langs med en kartoffelskræller
  4. Server suppen med top af rejer, agurkeflager og lidt grønt og evt. groft brød

Rester:
Rester af suppen kan bruges til sovs på en pastaret næste dag.

Print Friendly

13 kommentarer til Tomat – pebersuppe

  1. Pingback: best minecraft maps

  2. Pingback: water ionizer

  3. Pingback: paypal loans

  4. Pingback: alkaline water brands

  5. Pingback: pennsylvania energy choices

  6. Pingback: water ionizer

  7. Pingback: alkaline water

  8. Pingback: water ionizer

  9. Pingback: car insurance options

  10. Pingback: loan payment plan

  11. Pingback: http://webkingz.camkingz.com/

  12. Pingback: I was reading this

  13. Pingback: over here

Der er lukket for kommentarer.