’Hands on Mad – med omtanke´

Arrangementer:

Mere end 300 mennesker har nu afprøvet dele af Kalenderkogebogen – ‘Mad med omtanke’ i forbindelse med kursusforløb, arrangementer eller fællesspisningsaftener.

maren og jane pestobar-2 grønsagsspaghetti-2

En tidlig julegave dumpede ned i postkassen hos borgerne i Hedensted Kommune i starten af december. Det var kalenderkogebogen ”Mad – med omtanke”, som blev delt ud til alle husstande.

Med kogebogen i køkkenet kan borgerne blive bedre til at udnytte maden i køleskabet og blive bevidste om at købe de råvarer, der belaster miljøet mindst – og som en bonus få inspiration til nye madretter der passer til årstiden på repertoiret.

P2260433-2 smagepentagon bærpandekager-2

Dertil kommer workshops ’Hands On Mad med omtanke’, hvor man kan lære nyt og tilberede og nyde maden i fællesskab. At lave CO2 venlig mad giver gode stunder og erfaringer med håndværket. Med øget bevidsthed på det man putter i munden, udvikler man med tiden viden om fødevarer og bæredygtige valg – og hvordan vi kan passe bedre på natur, luft og vand og på den måde spise med omtanke og holde hus med miljøet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

Arrangementerne støttes af LAG-Hedensted og Nordea Fonden.

nordea fonden kartofler-2 kartoffelplancher

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.