Til 4 personer
500 g. spidskål eller hvidkål
Salt
1 bdt. forårsløg
12 slikærter eller 1 dl. fine ærter
Evt. lidt ærtespirer og timianblomster
Purløgsmarinade:
En stor håndfuld purløg
25 g. Vesterhavsost (resten af osten skæres i 25 g. tern og nedfryses)
10 mandler
Salt
Peber
½ dl. Olie
½ spsk. vineddike eller citronsaft
- Alle grønsager rengøres
- Start med at gør kålen salategnet og mildere i smagen:
- Snit kålen fint, vend den med salt og lad den trække 30 minutter i plastpose
- Kram og knus den med saltet og skyl den, før du bruger den
- Kom ingredienser til purløgsmarinade i minihakker og smag til
- Overhæld slikærter med kogende vand
- Snit forårsløg og slikærter fint
- Bland alle ingredienser og smag til
- Anrettes evt. med ærtespirer og blomster på toppen.
Pingback: pay day loans
Pingback: water ionizer
Pingback: bottled alkaline water
Pingback: paypal loans
Pingback: loan payment plan
Pingback: electricity
Pingback: alkaline water
Pingback: alkaline water
Pingback: here
Pingback: http://webkingz.camkingz.com/
Pingback: do you agree
Pingback: here