Sejfilet med persillefrakke og tynde kartoffelbrød

Sej-filet med persillefrakke.

Til 10 personer.
1 hel sejfilet
1 lille løg
2 fennikel
¼ l piskefløde
Salt
Rapsolie til smøring af ildfast fad

Persillepesto til frakke:
2 bundter persille
1 dl. rapsolie
20 mandler
50 g. Vesterhavsost
2 spsk. revet citron
2 spsk. rasp eller brødkrumme
Salt og peber

1. Rens alle grønsager
2. Hak løget fint
3. Skær fennikel i skiver
4. Smør et ildfast fad med olie og fordel løg, og fløde heri
5. Skyl sej-filet i vand, tør den af og drys med salt.
6. Læg sejfilet ovenpå urterne i det ildfaste fad
7. Kom alle ingredienser til persillepesto i en minihakker, kør og smag til
8. Kom pestoen ovenpå sejfilet
9. Bag i ovnen ved 200o i ca. 20 min. alt efter tykkelse på sejfilet.

Tynde, sprøde kartoffelbrød.
Til 10 personer:
Dej 1:
25 g gær
3 ½ dl lunkent vand.
1 spsk. salt
¾ dl olivenolie
ca. 500 g durrummel

Dej 2:
Fuldkornstortillas kan bruges i stedet.

Fyld:
4 fed hvidløg
8 kartofler
olivenolie
flaget salt
rosmarin eller oregano

Opløs gæren i vandet.
Tilsæt salt og olie.
Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt godt.
Hæver til dobbelt størrelse.
Del dejen i 8 stykker og rul tyndt ud i aflange brød. Læg dem på bagepapir.
Pres hvidløgene og gnid brødene med det.
Skær kartofler i meget tynde skiver med en kartoffelskræller. Tør dem af.
Læg skiverne taglagte på brødene og pensl med olie.
Drys med salt og krydderurter.
Bages i ovnen ved 225º i ca. 7 min. til de er gyldne.

15 Responses to Sejfilet med persillefrakke og tynde kartoffelbrød

  1. Pingback: minecraft maps

  2. Pingback: pay day loans

  3. Pingback: water ionizer loan

  4. Pingback: bottled alkaline water

  5. Pingback: paypal loans

  6. Pingback: water ionizer loans

  7. Pingback: water ionizer

  8. Pingback: ppl electric

  9. Pingback: alkaline water

  10. Pingback: car insurance options

  11. Pingback: http://makemoney.camkingz.com/

  12. Pingback: alkaline water

  13. Pingback: learn more

  14. Pingback: great post to read

  15. Pingback: Greg Thmomson

Der er lukket for kommentarer.