Knækbrød med rødbeder

1 dl. havregryn

1 dl. sesamfrø

1 dl. hørfrø

1 dl. græskarkerner

100 g kogt rødbede

1 1/2 dl. fuldkornsmel

1 dl. hvedemel

1 tsk. bagepulver

1 tsk. salt

2 dl. vand

1 1/4 dl. rapsolie

  1. Rør alle de tørre ting sammen
  2. Mos kogt rødbede med en gaffel
  3. Tilsæt rødbede, vand og olie.
  4. Rør til en ensartet dej
  5. Del dejen i to portioner.
  6. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir – ca. 2 – 3 mm.
  7. Træk det ene bagepapir af og skær dejen ud i firkanter.
  8. Bag pladerne ved 180 grader i ca. 20 min.
  9. Knæk firkanterne ud og opbevar dem i kagedåse.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.