Mad – med omtanke
Mad og bæredygtighed – at holde hus med miljøet
Hop til indhold
  • Velkommen
  • PoP Up Cafè Under æbletræerne – åbner til pinse
    • Frokostboks 1
    • Frokostboks 2
    • Børnevenlig madpakke
    • Kaffe og kager
  • Strandsafari.
  • Opskrifter
    • Til mange
      • Til grillen ➤
        • Gryderøgning – Havørred
        • Små rodfrugtpandekager
        • Mad i wok eller gryde
        • Salat af spæde skud med sennepsdressing
        • Salat med asparges og rygeostcreme
        • Rabarberdessert med skovmærkecreme
        • Eksperimenter – Surprise pølser
        • Mad bagt eller stegt i gløderne fra bål eller på grillen
        • Langtidshævet brød.
      • Forret ➢
        • Sejfilet med persillefrakke og tynde kartoffelbrød
      • Hovedret ➢
        • Ovnbagt laks med porrer
        • Kødboller med perler og grøntsager – tomatsovs – kartofler med spidskommen
        • Tandorikylling med tomatlasange og salat
      • Dessert ➢
        • Perledessert med bærkompot – Is
      • Tilbehør ➢
        • Kål Salat
        • Estragonsovs
        • Grønkålssalat med frugter og cashewnødder
        • Gulerødder med persille
        • Kogte majs med persillepesto
        • Salat af kål med purløgsdressing
        • Salat med ristet pære
        • Sensommersalat
        • Æblesalat med perler
    • Vinter
      • Brød og bagværk ➢
        • Irske Muffins
        • Ristede brødtern til salater eller supper
        • Tynde sprøde kartoffelbrød
      • Drikke ➢
        • Varm æbledrik
      • Fisk ➢
        • Fiskekarbonader og fiskefrikadeller
      • Frugt
        • Appelsinsalat
        • Kanel-æble pandekager
        • Æbleringe med vanillecreme.
      • Grønsager ➢
        • Grønkålssalat med frugter og cashewnødder
        • Krydderurte-pandekager med svampefyld
        • Kål Salat
        • Pastasalat med rødkål
        • Pralbønner i ovnkartofler
        • Æble-sellerisalat
      • Kartoffel ➢
        • Jensens Fristelse
        • Bagt kartoffel med krydderurtemos og fløde
        • Grøn kartoffelsalat
        • Grøntsager med kartoffellåg og fisk
        • Kartoffel-tapas
        • Kartofler med spidskommen
        • Spinatkartofler
        • Varm kartoffelsalat
      • Kød ➢
        • Citronkylling med rodfrugter
        • HOT POT
      • Opskrifter med kun lidt kød ➢
        • HOT POT
      • Ris, pasta, perler ➢
        • Kornotto
        • Perlegrød med variationer
      • Sovs ➢
        • Estragon sovs
        • Tomat-løg sovs
        • Urtesovs
    • Forår
      • Brød ➢
        • Knækbrød med rødbeder
      • Fisk ➢
        • Fiskekarbonader og fiskefrikadeller
      • Frugt ➢
        • Rabarber med skovmærkecreme
      • Grønsager ➢
        • Grov ærtepure og ærtesuppe med karrytop
      • Kartofler ➢
        • Grøn kartoffelsalat
        • Kartoffel-porre suppe
        • Varm kartoffelsalat
      • Kød ➢
        • Kødboller med perler
      • Opskrifter med kun lidt kød ➢
        • Flexitar
      • Ris, pasta, perler ➢
        • Fuldkornsris med gurkemeje
      • Vilde urter ➢
        • Rabarber med skovmærkecreme
        • Skvalderkålsfrikadeller
      • Æg ➢
        • Asparges med æggecreme
        • Æg i kokotte med spinat og svampe
    • Sommer
      • Brød og bagværk ➢
        • Ristede brødtern til salater eller supper
        • Tærte med squash, slikærter og lufttørret skinke
      • Fisk ➢
        • Fiskekarbonader og fiskefrikadeller
        • Grøntsager med fisk og kartoffelåg
      • Frugt ➢
        • Bærsalater
        • Ribskage
        • Skyr med bær og honningristede nøddemusli
      • Grønsager ➢
        • Fyldte squash
        • Grov ærtepure og ærtesuppe med karrytop
        • Grønsags-lagkage med kold sauce.
        • Gulerødder med persille
        • Lasange med squash
        • Majskolber med persillepesto
        • Grønne bønner med sesamdrys
      • Kartofler ➢
        • Kartoffel-tapas
        • Kartoffeltårn
        • Kartoffelrøsti
      • Kød ➢
        • Tandoripaneret kyllingebryst
      • Opskrifter med kun lidt kød ➢
        • HOT POT
      • Ris, pasta, perler ➢
      • Salat ➢
        • Morgenfruesalat
        • Salat med ristede brødterninger og kartofler
        • Salat med lufttørret, sprød skinke
      • Sovs ➢
        • Urtesovs
      • Suppe ➢
        • Grov ærtepure og ærtesuppe med karrytop
        • Kylling – suppe
        • Tomat – pebersuppe
    • Efterår
      • Brød ➢
        • Irske Muffins
        • Pandekager med kålfyld
      • Fisk ➢
        • Grønsager med fisk og kartoffellåg
        • Røget makrel med urter
      • Frugt ➢
        • Hybenchutney med blommer og æbler.
      • Grønsager ➢
        • Bagt rødbedesalat
        • Grønsags-spaghetti
        • Kålpakker
        • Pastasalat med rødkål
      • Kartofler ➢
        • Persillepesto
        • Pralbønner i ovnkartofler
      • Kød ➢
        • Citronkylling med rodfrugter
        • Kål i karry med hakket kød
      • Opskrifter med kun lidt kød ➢
        • Jensens Fristelse
        • HOT POT
        • Pralbønner i ovnkartofler
        • Kornotto
      • Ris, pasta, perler ➢
        • Perlekål med nødder
        • Kornotto
      • Salat ➢
        • Salat af kål med purløgsdressing
        • Sensommersalat
      • Suppe ➢
        • Grov ærtepure og ærtesuppe med karrytop
        • Kylling – suppe
        • Tomat – pebersuppe
  • Baggrund og principper
    • Sæson
    • Beskrivelse af ‘Mad og bæredygtighed’
    • Principper bag “Mad og Bæredygtighed”
    • Mere viden
      • Bæredygtighed, forbrug og etik.
      • En fødevares livscyklus
      • Fisk
      • Gode link og inspiration
      • Hygiejne og mikroorganismer
      • Indkøb og mærkning
      • Klimapårvirkning fra køkkenmaskiner
      • Kogebøger
      • Madpyramiden og klimabelastningen
      • Smagens værktøjskasse
      • Sådan spiser du klimavenligt
        • Opskrifter med kun lidt kød ➢
          • Pralbønner i ovnkartofler
      • Teknikker
        • Hvordan renses hyben på en nem måde?
      • Viden
  • Kontakt
    • Hvem er vi?
← Madoplevelser på Hjarnø – en ø i Horsens Fjord
Næste indlæg →

HOT POT

Udgivet den 18. september 2018 af Kirsten Jensen

 HOT POT

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.
← Madoplevelser på Hjarnø – en ø i Horsens Fjord
Næste indlæg →
  • Kort over Hjarnø

  • Åbningsdage for Pop-Up Cafè

Mad – med omtanke
Drevet af WordPress.