Til 6 personer
7 dl vand
1½ dl perlespelt
¼ tsk. groft salt ¼ tsk. hele peberkorn
1 laurbærblad
1 spsk. æbleeddike
1½ spsk. rapsolie
¼ tsk. rørsukker
1 fed hvidløg
½ rødløg
2 jordskokker
2 æbler
1 stilk bladselleri
1½ dl krydderurter – persille og mynte
lidt salt
lidt peber
lidt sukker
Forslag til tilbehør: Groft brød
- Hæld vandet i en gryde og kog vandet.
- Kom perlespelt, salt, peberkorn og laurbærblad i gryden og kog i 15 – 20 minutter ved svag varme
- Hæld perlespelt i en sigte og lad dem dryppe af
- Hæld dem i en skål, drys lidt sukker over, bland og lad dem køle af
- Hæld æbleeddike og rapsolie i skålen. Bland godt
- Pil og hak hvidløg og rødløg.
- Vask jordskokkerne, skræl dem i meget tynde skiver
- Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i terninger
- Skyl bladsellerien og skær den i tynde skiver
- Kom hvidløg, rødløg, jordskokker, æbler og bladsellerien i skålen
- Bland salaten
- Skyl persille og mynte godt og hak dem.
- Drys krydderurterne over salaten
- Bland salaten med en ske og smag den til med salt, peber og sukker
Pingback: paypal loans
Pingback: water ionizer loans
Pingback: bottled alkaline water
Pingback: pay day loans
Pingback: peco
Pingback: loan payment plan
Pingback: alkaline water
Pingback: alkaline water
Pingback: shop car insurance
Pingback: great post to read
Pingback: weblink
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail sign in
Pingback: gmail sign in inbox gmail account
Pingback: search all craigslist