Foto er på vej
Til 4 personer
Pandekager:
3 dl groft mel
4 dl minimælk
2 æg
½ tsk.salt
2 spsk olie.
Olie til stegning
Grønsagsfyld:
250 g løg
1 courgette
3 gulerødder
1spsk. olie
3 tsk. karry
2 spsk. finthakket frisk timian
salt, peber
parmesanost
Kold sauce:
2 dl fromage frais
2 spsk. sød sennep
½ dl finthakket purløg
½ tsk. sukker
salt, peber
1. Mel og mælk piskes sammen
2. Tilsæt æg, salt og olie og pisk grundigt
3. Stil dejen koldt ½ time
4. Skær løgene i halve ringe og courgetterne i tynde halvmåner
5. Skræl og riv gulerødderne
6. Varm olien op og drys karry i
7. Tilsæt grønsagerne og steg, til blandingen er mør
8. Tilsæt timian, salt og peber
9. Steg pandekagerne. Kom lidt olie på panden hver 3. gang
10. Læg lagkagen sammen i en springform
11. Fordel grønsagsfyld og salat mellem lagene
12. Riv parmesanosten over lagkagen
13. Skyl purløg og skær den fint
14. Rør ingredienser til sovsen sammen og server til.
Tilbehør: En frisk salat
Pingback: pay per day loans plan
Pingback: water ionizer pay plan loans
Pingback: alkaline water brands
Pingback: water ionizer loans
Pingback: here
Pingback: water ionizer
Pingback: alkaline water
Pingback: alkaline water
Pingback: http://www.gov.im/tourism/disclaimer.gov?url=http://bit.ly/1OvaJul
Pingback: link
Pingback: learn more
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail login
Pingback: gmail log in
Pingback: all of craigslist