Til 4 personer
50 g sommerfuglepasta
1/8 rødkålshoved
4 rosenkål
½ stilk bladselleri
½ æble
25 g smuttede, ristede mandler
½ appelsin
½ appelsin presset til saft
½ dl tørrede tranebær
1. Pastaen koges i saltet vand og afkøles.
2. Rødkål, rosenkål og bladselleri rengøres og snittes meget fint.
3. Æble og appelsin uden skræl skæres i tern.
4. Det hele blandes med mandler og tørrede tranebær.
Dressing:
2 tsk. hakket persille
saft af ½ appelsin
¼ tsk. timian
salt og peber
Alle ingredienser blandes og vendes i salaten.
Pingback: bottled alkaline water
Pingback: water ionizer
Pingback: pay per day loans plan
Pingback: water ionizer
Pingback: electricity
Pingback: water ionizer loans
Pingback: alkaline water
Pingback: alkaline water
Pingback: read more
Pingback: water ionizer
Pingback: this post
Pingback: he has a good point
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail.com login
Pingback: gmail sign in inbox gmail account
Pingback: search all craigslist