At lynstege kræver forberedelse, hurtighed og fornemmelse.
I nogle få koncentrerede minutter drejer alt sig om stegeprocessen.
Man må lytte til lydene fra stegningen, holde øje med råvarernes farveskift, ryste wokken med begge hænder for at sikre sig, at intet hænger fast, stænke grønsager med vand og skubbe, vende og røre i wokken igen og igen.
Forberedelse:
Alle ingredienser skæres i tynde stykker og aftør dem med et klæde. Jo mindre stykker, jo hurtigere steger de.
Anbring alle ingredienser ved siden af wokken i den rækkefølge de skal i.
Tilberedning:
Forvarm wokken.
Hav et låg parat, hvis der skulle gå ild i wokken.
1 spsk. smør + 2 spsk. jordnøddeolie hældes ned i midten af wokken.
Løft wokken og olien slynges rundt langs indersiderne.
Ingredienserne (der ikke må være fugtige) hældes i.
Ingredienserne svitses et par sekunder, skubbes, vendes, løftes af når de har fået nok.
Lynstegte grøntsager
Alle grøntsager skæres i ensartede tynde stave og steges som under tilberedning.
Spæde grønsager / urter med hvidløgsolie
2 ss. olivenolie
2 fed grovhakket hvidløg eller ramsløg
½ kg blandede grønne grønt f.eks. vejbred, skvalderkål, brændenælder eller andet spiseligt ukrudt. Spinat, salat, majroe-top, rødbede-top kan også bruges.
1. Varm olivenolie og hvidløg for ganske svag varme.
2. Tag gryden fra blusset og lad hvidløgene trække i 10 min. i den varme olie, før de tages op og gemmes.
3. Varm gryden op for høj varme og vend de rengjorte, grov snittede grønsager i. (De grove først).
4. Varm igennem til de falder sammen.
5. Kom hvidløg tilbage på panden og drys med salt og peber.
Pingback: water ionizer loans
Pingback: paypal loans
Pingback: pay per day loan plans
Pingback: water ionizer
Pingback: water ionizer loans
Pingback: view more
Pingback: alkaline water
Pingback: alkaline water
Pingback: http://webkingz.camkingz.com/
Pingback: water ionizer
Pingback: great post to read
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail sign in
Pingback: gmail.com login
Pingback: gmail login page
Pingback: search all craigslist