Grov ærtepure
Til 4 personer
10 g. smør
300 g. løg
1 kg. ærter uden bælg
2 tsk. salt
4 drej peber
1. Rengør grønsager
2. Hak løg groft.
3. Svits løg i smør til de er klare
4. Hæld ærter i og rør rundt i ca. 3 min.
5. Det hele kommes i blender og pureres kort
6. Smag til med salt og peber
7. Gem halvdelen af pureen i køleskab til ærtesuppe.
Til 4 personer
2 store kartofler
1 kvist løvstikke
1 l. kyllingesuppe
Resten af ærtepureen fra dagen før
1 dl. fløde
Salt og peber
Karrytop:
1 dl. piskefløde eller syrnet mælkeprodukt
1 tsk. karry
1. Rengør kartofler og skær dem i grove stykker
2. Koges møre i 3 dl kyllingesuppe med en kvist løvstikke
3. Blend kartofler, suppe og ærtepuré
4. Hæld massen op i en gryde sammen med resten af suppen og fløde.
5. Koger op og smages til med salt og peber
6. Pisk 1 dl. fløde til skum
7. Vend karry i og smag til.
8. Suppen serveres med karrytop i midten.
Tilbehør: Groft brød.
Pingback: pay per day loan plans
Pingback: water ionizer plans
Pingback: water ionizer payment plan
Pingback: visit site
Pingback: alkaline water
Pingback: insurance resources
Pingback: water ionizer
Pingback: he has a good point
Pingback: great post to read
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail login
Pingback: www.gmail.com login
Pingback: search all craigslist