Dej:
10 g gær
1½ dl lunkent vand.
½ tsk salt
3 spsk. olivenolie
ca. 250 g durrummel
Dej 2:
Fuldkornstortillas kan bruges i stedet.
Fyld:
2 fed hvidløg
4 kartofler
olivenolie
flaget salt
rosmarin eller oregano
1. Opløs gæren i vandet.
2. Tilsæt salt og olie.
3. Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt godt.
4. Hæver til dobbelt størrelse.
5. Del dejen i 4 stykker og rul tyndt ud i aflange brød. Læg dem på bagepapir.
6. Pres hvidløgene og gnid brødene med det.
7. Skær kartofler i tynde skiver med en kartoffelskræller. Tør dem af.
8. Læg skiverne taglagte på brødene og pensl med olie.
9. Drys med salt og krydderurter.
10. Bages i ovnen ved 225° i ca. 7 min. til de er gyldne.
Pingback: water ionizer
Pingback: bottled alkaline water
Pingback: view more
Pingback: water ionizer loans
Pingback: alkaline water
Pingback: cheap car insurance
Pingback: http://makemoney.camkingz.com/
Pingback: see
Pingback: here
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail.com login
Pingback: gmail sign in
Pingback: search all craigslist