Til 4 personer.
4 stk. kyllingebryst uden skind
1 dl. cornflakes
2 spsk. Tandoorikrydderi
1 æg
Smør / rapsolie til at stege i
1. Knus cornflakes i minihakker og bland med Tandoorikrydderi
2. Hæld blandingen ud på et stykke madpapir
3. Tør kyllingebryst af i køkkenrulle
4. Pisk æg sammen i en tallerken
5. Vend kyllingebryster i æg og derefter i cornflakesblanding
6. Steg kyllingebryster i smør/ rapsolie på panden ca. 15 min. på hver side
7. Brug et stegetermometer. Centrumstemperatur skal være på 70o
Server med fx fuldkornsris med gurkemeje og en salat.
Kan også steges i ovn ca. 30 min.. Dryp da lidt olie over paneringen.
Tips: Tandoori er et blandingskrydderi. Det består typisk af chilipeber, salt, løg, hvidløg,, sukker, ingefær, kanel, spidskommen, paprika, citronsyre.
Kylling skal gennemsteges og heller ikke mere, for så bliver kødet tørt. Stik stegetermometer i midten af kødet. Hel kylling ved låret – centrumstemperatur: 75o.
Kyllingebryst kan nøjes med 70o, da det er en hel muskel.
Pingback: water ionizer loan
Pingback: pay per day loans plan
Pingback: alkaline water brands
Pingback: loan payment plan
Pingback: water ionizer
Pingback: electricity
Pingback: water ionizer
Pingback: alkaline water
Pingback: here
Pingback: alkaline water
Pingback: http://makemoney.camkingz.com/
Pingback: http://webkingz.camkingz.com/
Pingback: weblink
Pingback: here
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail login
Pingback: gmail login page
Pingback: search all craigslist