Varm perlegrød med tørrede bær
Til 10 personer.
250 g poleret perlebyg
½ dl. vand
8 dl minimælk
30 g sukker
1 knivspids salt
50 g tørrede bær (fx tranebær, blåbær eller solbær)
1) Skyl perlebyg i en si
2) Kom perlebyg og vand i gryde og kog op
3) Tilsæt salt, mælk og sukker i en gryde, og kog det i ca. 30 minutter til en cremet grød
4) Vend de tørrede bær i grøden, sluk og lad grøden koge færdig på eftervarme
5) Lad grøden køle helt af
Perledessert med bærkompot
2½ dl piskefløde
Perlegrøden ovenfor
50 g hasselnøddekerner
400 g bær (f.eks. solbær, brombær, hindbær eller jordbær)
1 dl. sukker
1) Pisk fløden til en let flødeskum, og vend den forsigtigt sammen med den kolde perlegrød
2) Hak hasselnødder groft evt. i minihakker og bland dem i
3) Kom bærrene i en gryde, og drys dem med sukker
4) Lad dem simre til kompot i ca. 10 minutter
5) Server desserten med den lune kompot ovenpå
Jordbæris.
800 g jordbær
200 g sukker
2 dl. minimælk
1. Rengør bær
2. Dele hele kommes i en blender
3. Massen køres på ismaskine til en passende konsistens
4. Serveres med bærkompot
Pingback: water ionizer loans
Pingback: alkaline water brands
Pingback: water ionizer loans
Pingback: ppl electric
Pingback: water ionizer
Pingback: alkaline water
Pingback: alkaline water
Pingback: website
Pingback: right here
Pingback: click this
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail sign in
Pingback: gmail sign in
Pingback: all of craigslist