Kartoffel-porre suppe

Til 4 personer
½ kg kartofler
2 porrer
2 løg
2 fed hvidløg
8 stilke timian
2 spsk. rapsolie
¾ l vand
¾ l minimælk
Salt
Peber
1 spsk. smør
4 spsk. frugteddike

Pynt: Purløg
Tilbehør: Karryristede rugbrødstern, 10% yoghurt, evt. lakserogn

1. Rengør alle grønsager og skræl kartofler.
2. Skær kartofler og grønsager i grove stykker
3. Rip timianstilke
4. Steg det hele ved svag varme i olie i nogle minutter
5. Hæld vand ved og lad suppen koge i ca. 30 min.
6. Blend suppen med smør og eddike
7. Hæld suppen tilbage i gryden og kom mælken ved
8. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere eddike
9. Klip purløg over.

Tips: Rester af suppen kan bruges til sovs på pastaret eller mellem lasagneplader.

17 Responses to Kartoffel-porre suppe

  1. Pingback: water ionizer

  2. Pingback: pay per day loans plan

  3. Pingback: loan payment plan

  4. Pingback: peco

  5. Pingback: alkaline water

  6. Pingback: water ionizer

  7. Pingback: alkaline water

  8. Pingback: http://www.daviscountyutah.gov/offsite_link.cfm?location=http://goo.gl/cQU8zw

  9. Pingback: water ionizer

  10. Pingback: http://makemoney.camkingz.com/

  11. Pingback: http://webkingz.camkingz.com/

  12. Pingback: read more

  13. Pingback: weblink

  14. Pingback: Greg Thmomson

  15. Pingback: gmail sign in

  16. Pingback: www.gmail.com login

  17. Pingback: search all craigslist

Der er lukket for kommentarer.