2 æbler
4 dl. vand
2 dl. Sukker
½ vanillestang
Lidt citronsaft
Vanillecreme:
2 past. æggeblommer
2 spsk. sukker
½ vanillestang
2 dl. syrnet mælkeprodukt
Eller
Råcreme:
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
½ vanillestang
2 dl. fløde
Til pynt: Lidt granatæblekerner og lidt hakkede mandler
1. Skyl og skræl æblerne
2. Stik kernehuset ud med en hulstikker
3. Skær 1 cm. tykke ringe
4. Dryp med lidt citronsaft
5. Bring 4 dl. vand i kog i en gryde
6. Flæk den halve vanillestang og skrab kornene ud og tilsæt til sukkeret
7. Hæld sukkeret, vanillekorn og vanillestang i
8. Lad det koge sammen til en lidt tyk masse
9. Kom æbleringe i
10. Rør forsigtigt af og til
11. Lad dem koge i ca. 4 min.
12. Tag æbleringe op med en hulske
13. Placer dem på 4 tallerkner
14. Hæld syrnet mælkeprodukt i en skål
Eller – pisk fløde til skum
15. Flæk den halve vanillestang og skrab kornene ud og tilsæt til sukkeret
16. Pisk æggeblommer med sukker og vanillekorn til det er hvidt og skummende
17. Bland flødeskum og æggemasse forsigtigt med en dejskraber
18. Bank granatæblekerner ud af skallen med bagsiden af en grydeske
19. Skær mandlerne i mindre stykker
20. Placer en klat vanillecreme / råcreme over æblerne og pynt med granatæblekerner og mandler.
Pingback: pay per day loans plan
Pingback: water ionizer loan
Pingback: alkaline water brands
Pingback: pay per day loan plans
Pingback: visit site
Pingback: alkaline water
Pingback: pay plan
Pingback: alkaline water
Pingback: car insurance
Pingback: water ionizer
Pingback: this post
Pingback: see
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail login
Pingback: gmail log in
Pingback: all of craigslist