Rødbeder.
Når ovnen alligevel er varm udnyttes den til at bage dobbelt portion rødbeder.
Bagt rødbedesalat
Til 4 personer.
500 g rødbeder
Salt
Rapsolie
½ salathoved
Lidt fetaost
25 g nødder
Bredbladet persille
Dressing:
3 spsk. rapsolie
1 spsk. mørk balsamicoeddike
2 tsk. sukker
1 tsk. salt
5 drej peber
1. Rengør rødbederne og skræl dem
2. Læg dem i et smurt ildfast fad med lidt salt. Kom låg på.
3. Bag dem ved 150º i ca. 45 min.
4. Rist nøddekerner i ovnen ved siden af fadet på et stykke bagepapir i ca. 10 min.
5. Skær de bagte rødbeder i stænger
6. Rør alle ingredienser til marinaden sammen
7. Vend rødbedestængerne i
8. Skyl og tør salaten og riv den i mindre stykker og fordel på et fad
9. Fordel rødbederne over salaten
10. Pynt med nødder og feta-trekanter og lidt grønt
[printme]
Pingback: water ionizer plans
Pingback: bottled alkaline water
Pingback: pay per day loan plans
Pingback: water ionizer
Pingback: ppl electric
Pingback: alkaline water
Pingback: car insurance options
Pingback: water ionizer loans
Pingback: alkaline water
Pingback: water ionizer
Pingback: do you agree
Pingback: see
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail.com login
Pingback: gmail sign in
Pingback: all of craigslist