Til 4 personer.
1½ spsk. smør
½ spsk. karry
2 stk. løg (ca. 200 g)
200 g. spidskål / hvidkål
175 g. gulerødder
1 dl. vand
3 dl. rest af kogt korn (byg, ris, hvede, ris, quinoa e.l.)
1 dl. persille
1 tsk. tørret timian eller 2 tsk. frisk
1 tsk. tørret basilikum eller 2 tsk. frisk
½ tsk. paprika
Salt
100 g. hakkede nødder
- Opvarm smørret og tilsæt karry. Lad det snurre nogle minutter
- Tilsæt løg, skåret i små stykker. Rør rundt
- Skær hvidkålen i fine, tynde strimler og kom den ned til løgene
- Skær gulerødder i små tern, tilsæt og rør rundt
- Hæld vand i og lad det hele simre under låg, til alt er knapt mørt
- Tilsæt hakket persille og krydderurter, og lad det hele simre nogle minutter
- Smag blandingen til med paprika og havsalt
- Smag derefter den kogte rest korn (byg e.l.) til med havsalt
- Bland kornet med grøntsagerne og kom massen i en smurt, flad og ovnfast form. Lad ikke indholdet stå højere op i formen end ca. 3 cm
- Fordel nøddeflagerne herover. De skal dække indholdet
- Bag retten i en 200° varm ovn i 25-30 minutter. Nøddeflagerne skal være smukt lysebrune.
Pingback: minecraft adventure maps
Pingback: water ionizer loans
Pingback: alkaline water brands
Pingback: pay per day loans plan
Pingback: loan payment plan
Pingback: alkaline water
Pingback: click here
Pingback: water ionizer
Pingback: he has a good point
Pingback: this post
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail.com login
Pingback: gmail sign in inbox gmail account
Pingback: all of craigslist