Fyld ovnen helt op!
Denne ret tilberedes samtidig med citronkylling.
Når suppen er færdigbagt i ovnen, køles den af og sættes på køl
Tomat-peber suppe med rejer
Til 4 personer.
1 pk. tørsaltet bacon i skiver
2 store kartofler
1 løg
1 – 2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 ds. tomater
10 kardemommekapsler
½ tsk. chilipeber flager
5 drej peber
1 l. hønsesuppe
1 ildfast fad med låg
- Rengør alle ingredienser
- Skær alle grønsager og kartofler i grove stykker
- Åbn kardemommekapsler let med en kniv
- Skær bacon i strimler
- Kom det hele op i det ildfaste fad og bland det
- Kom chilipeber flager, salt og peber ved og rør rundt
- Læg låg på fadet og bag ca. 1 ¾ time ved 200o varmluft ovnen
Suppen køles af og sættes i køleskab til næste dag
1 lille håndfuld estragon eller 1 tsk. tørret
1 spsk. ubehandlet, revet citronskal
1 spsk. salt
1 blender
200 g rejer eller andre skaldyr
1/4 agurk
Lidt grønt på toppen fx persille, estragon eller andet.
- Kom suppen op i en blender og tilsæt estragon og revet citronskal
- Blend den fint og smag til med salt og peber
- Skræl agurken på langs med en kartoffelskræller
- Server suppen med top af rejer, agurkeflager og lidt grønt og evt. groft brød
Rester:
Rester af suppen kan bruges til sovs på en pastaret næste dag.
Pingback: best minecraft maps
Pingback: water ionizer
Pingback: paypal loans
Pingback: alkaline water brands
Pingback: pennsylvania energy choices
Pingback: water ionizer
Pingback: alkaline water
Pingback: water ionizer
Pingback: car insurance options
Pingback: loan payment plan
Pingback: http://webkingz.camkingz.com/
Pingback: I was reading this
Pingback: over here