1 løg
1 gulerod
lidt knoldselleri eller blegselleri
1 fed hvidløg
ca. 1 dl. vand
2 spsk. vineddike
salt og peber
2 spsk. surmælksprodukt fx yoghurt
En stor håndfuld frisk estragon eller smag til med tørret estragon.
- Skær grønsagerne i nogenlunde lige store stykker.
- Kog dem møre i usaltet vand, vandet skal knap dække grønsagerne.
- Blend grønsagerne til en lind puré, eventuelt med lidt af kogevandet.
- Smag pureen til med vineddike, salt, peber og yoghurt.
- Rør hakket krydderurt i den varme grønsagsbearnaise lige inden serveringen.
Pingback: best minecraft maps
Pingback: alkaline water brands
Pingback: pay day loans
Pingback: water ionizer loan
Pingback: pay plan
Pingback: visit site
Pingback: water ionizer
Pingback: alkaline water
Pingback: car insurance
Pingback: alkaline water
Pingback: weblink
Pingback: he has a good point
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail login
Pingback: gmail sign in
Pingback: gmail.com login sign in
Pingback: all of craigslist