12 personer
3 løg
3 gulerod
½ knoldselleri
3 fed hvidløg
Ca. 2½ dl. vand (gem kogevandet)
3 spsk. vineddike
salt og peber
1 dl. surmælksprodukt fx yoghurt eller fløde
To store håndfulde frisk estragon eller smag til med tørret estragon.
- Skær grønsagerne i nogenlunde lige store stykker.
- Kog dem møre i usaltet vand, vandet skal knap dække grønsagerne.
- Blend grønsagerne til en lind puré, eventuelt med lidt af kogevandet.
- Smag pureen til med vineddike, salt, peber og yoghurt.
- Rør hakket krydderurt i den varme estragonsovs lige inden serveringen.
Pingback: water ionizer plans
Pingback: bottled alkaline water
Pingback: paypal loans
Pingback: pay plan
Pingback: alkaline water
Pingback: water ionizer
Pingback: here
Pingback: http://webkingz.camkingz.com/
Pingback: over here
Pingback: great post to read
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail login
Pingback: gmail.com login sign in
Pingback: all of craigslist