Til 12 personer
8 grønkålsblade
2 tsk. salt
2 tsk. sukker
2 æbler
50 g saltede cashewnødder
50 g soltørrede tranebær
Dilddressing:
1 bundt dild
2 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
2 spsk. piskefløde
1 tsk. Dijonsennep
- Skyl kålblade, dild og æbler godt
- Fjern stokken og snit kålen fint.
- Drys kålen med salt og sukker og lad den stå på køkkenbordet mens det øvrige tilberedes.
- Halver æblerne, fjern kernehus og skær æblerne meget tynde både.
- Hak dild fint.
- Rør olie med citronsaft, fløde og sennep og vend dild og æbler i dressingen.
- Vend kål med dressingen og vend godt rundt. Vend dernæst nødder og soltørrede tranebær i salaten.
Pingback: pay per day loan plans
Pingback: paypal loans
Pingback: water ionizer loan
Pingback: alkaline water brands
Pingback: water ionizer loans
Pingback: duquesne
Pingback: alkaline water
Pingback: website
Pingback: http://webkingz.camkingz.com/
Pingback: learn more
Pingback: water ionizer
Pingback: weblink
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail sign in
Pingback: gmail sign in
Pingback: search all craigslist