Mange råvarer har en naturlig skal der beskytter dem mod den meget koncentrerede varme fra gløderne og de farlige stoffer i røgen. Varmen styres ved at flytte maden rundt i forhold til bålet.
Frugt og grøntsager med skind.
Kartofler.
• Skær et par snit i kartoflen med en kniv og krydres evt. med fyrrenåle eller rosmarin.
• Kartoflerne placeres i gløderne og vendes en gang imellem.
• Beregn ca. 45 min. alt efter størrelse.
Majs med dækblade, aubergine, rødbeder, selleri, løg og hvidløg med skal på, ananas og bananer kan tilberedes på samme måde.
Gryderøgning – Havørred
• Kartoflerne vaskes og dækkes med et ca. 1 cm. tykt lag saltdej.
• Saltdej: 1/3 salt og 2/3 mel blandes med vand til en stiv dej.
• Trylledejskartoflerne lægges i et tykt lag gløder og dækkes med endnu et lag gløder.
• Efter ca. 1 time er trylledejen hård og kartoflerne er møre. Prøv at stikke i dem med et tyndt spyd.
Pingback: adventure maps
Pingback: water ionizer plans
Pingback: pay per day loan plans
Pingback: bottled alkaline water
Pingback: pay per day loans plan
Pingback: loan payment plan
Pingback: visit site
Pingback: alkaline water
Pingback: cheap car insurance
Pingback: over here
Pingback: click this
Pingback: http://degierslapen.nl/fantversion.php?la-liga-valencia-c-468_492.html
Pingback: http://9thstreetclinics.com/wp-rdf.php?adidas-f50-fotballsko-c-17.html
Pingback: http://www.beder-traedrejeri.dk/settings.php?produkt/stoke-trojer-2014-15/
Pingback: http://www.fodig.de/fantversion.php?kinder-england-kinder-trikots-c-133_145.html
Pingback: http://www.seduberry.com/wp-searches.php?billig-fotballdrakt-nike-england-2014-vm-bortedrakt-pa-nett.html
Pingback: http://www.headstartfs.com.au/export.php?watches-bracelets