2 halvstore havørreder
50 g salt
2 fed presset hvidløg eller knuste ramsløg
Frisk timian til fyld
Frisk citronmelisse til fyld
Mindst 6 timer før røgningen saltes og krydres den rengjorte fisk
Enebærkviste og evt. knuste enebær lægges i et tykt lag i jerngryden
Herpå lægges den krydrede fisk
Læg låg på og sæt gryden over bål
Ryges ½ – 1 time alt efter størrelse. Træk i rygfinnen for at finde ud af om fisken er mør.
Kødet skæres fra benene og anrettes.
Jerngryde med låg kan også fyldes halvt op med sand og fungere som ovn til fx brød.
Pingback: alkaline water brands
Pingback: water ionizer loan
Pingback: view more
Pingback: alkaline water
Pingback: water ionizer payment plan
Pingback: car insurance options
Pingback: water ionizer
Pingback: http://makemoney.camkingz.com/
Pingback: http://webkingz.camkingz.com/
Pingback: over here
Pingback: weblink
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail.com login
Pingback: gmail login
Pingback: gmail sign in
Pingback: all of craigslist