Til 4 personer
16 asparges – grønne og hvide
Vand + salt
3 æg
2 forårsløg4 spsk. flødeost eller creme fraiche
2 spsk. persille
1 tsk. groft salt
5 drej peber
Pynt : Lidt persille.
1. Asparges skylles og knækkes ved roden
2. Hvide asparges skrælles og koges i letsaltet vand i ca. 6 min.
3. Hæld aspargesvandet over de grønne asparges og lad dem trække heri i ca. 10 min.
4. Kog æggene hårdkogte – ca. 9 min., hæld koldt vand over og pil dem
5. Æggene hakkes groft evt. i æggedeler
6. Rengør forårsløg og skær dem i ca. ½ cm. tykke skiver
7. Rengør persille og hak den
8. Bland, cremefraiche, persille, forårsløg, salt, peber og æg sammen
9. Asparges anrettes på tallerken med æggecreme over og serveres med persilletop og fuldkornsbrød.
Pingback: bottled alkaline water
Pingback: water ionizer loans
Pingback: paypal loans
Pingback: water ionizer payment plan
Pingback: electricity
Pingback: alkaline water
Pingback: alkaline water
Pingback: read more
Pingback: water ionizer
Pingback: http://makemoney.camkingz.com/
Pingback: click this
Pingback: this post
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail.com login
Pingback: gmail to check your gmail
Pingback: all of craigslist