Til 4 personer
½ kg kartofler
2 porrer
2 løg
2 fed hvidløg
8 stilke timian
2 spsk. rapsolie
¾ l vand
¾ l minimælk
Salt
Peber
1 spsk. smør
4 spsk. frugteddike
Pynt: Purløg
Tilbehør: Karryristede rugbrødstern, 10% yoghurt, evt. lakserogn
1. Rengør alle grønsager og skræl kartofler.
2. Skær kartofler og grønsager i grove stykker
3. Rip timianstilke
4. Steg det hele ved svag varme i olie i nogle minutter
5. Hæld vand ved og lad suppen koge i ca. 30 min.
6. Blend suppen med smør og eddike
7. Hæld suppen tilbage i gryden og kom mælken ved
8. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere eddike
9. Klip purløg over.
Tips: Rester af suppen kan bruges til sovs på pastaret eller mellem lasagneplader.
Pingback: water ionizer
Pingback: pay per day loans plan
Pingback: loan payment plan
Pingback: peco
Pingback: alkaline water
Pingback: water ionizer
Pingback: alkaline water
Pingback: http://www.daviscountyutah.gov/offsite_link.cfm?location=http://goo.gl/cQU8zw
Pingback: water ionizer
Pingback: http://makemoney.camkingz.com/
Pingback: http://webkingz.camkingz.com/
Pingback: read more
Pingback: weblink
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail sign in
Pingback: www.gmail.com login
Pingback: search all craigslist