400 g hakket kød (gris, okse, lam, kalv eller blanding)
2 dl. perlespelt
1 løg
100 squash
100 gulerødder
2 æg
½ dl minimælk
1 spsk. salt
5 drej peber
Til kogning:
½ l. vand
1 dl. ketchup
1 fed hvidløg
1 spsk. salt
5 drej peber
1. Rengør alle grønsager
2. Skær dem i mindre stykker og hak dem fint i en minihakker
3. Rør det hakkede kød med perlespelt, grønsager, æg, mælk, salt og peber
4. Lad farsen hvile i hvile i køleskab
5. Kog vand, ketchup, hvidløg, salt og peber sammen i en pande.
6. Form kødboller og kog dem i panden med låg på.
7. Vend efter ca. 5 min. og kog på den anden side også.
Pingback: water ionizer loans
Pingback: pay per day loan plans
Pingback: bottled alkaline water
Pingback: loan payment plan
Pingback: pennsylvania energy choices
Pingback: alkaline water
Pingback: view website
Pingback: http://makemoney.camkingz.com/
Pingback: http://webkingz.camkingz.com/
Pingback: right here
Pingback: alkaline water
Pingback: do you agree
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail sign in
Pingback: gmail sign in
Pingback: all of craigslist