1 ltr. skvalderkålsblade
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
1 tsk. salt
1 dl. nødder
1 stort æg
1 dl. minimælk
150 g havregryn
1 spsk. hvedemel
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. reven muskatnød
Salt og peber
Smør / olie til stegning
1. Fjern stilke fra skvalderkålen
2. Rengør alle grønsager og hak det fint evt. i minihakker sammen med nødderne
3. Svits kål og løg i olie, tilsæt salt
4. Hæld blandingen over i en si og lad det dryppe af
5. Kom den i en skål og bland æg, mælk, havregryn, mel og krydderier i.
6. Lad farsen trække i køleskab i 20 min.
7. Form frikadeller og steg dem på panden i smør / olie ca. 10 min. på hver side
Pingback: adventure maps
Pingback: water ionizer pay plan loans
Pingback: pay per day loan plans
Pingback: pay per day loans plan
Pingback: alkaline water brands
Pingback: loan payment plan
Pingback: water ionizer
Pingback: alkaline water
Pingback: click here
Pingback: alkaline water
Pingback: great post to read
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail sign in
Pingback: gmail login page
Pingback: all of craigslist