Bærsalat
Til 4 personer
150 g. perlerug
100 g. ribs og solbær
3 forårsløg
Til dressing:
2 spsk. rapsolie
1½ spsk. mørk balsamicoeddike
2 tsk. flydende honning
Salt og peber
Evt. 10 kvanfrø
250 g. salat
3 kviste bredbladet persille
1. Skyl perlerugen og kog den efter pakkens anvisninger
2. Rengør alle grønsager og frugter
3. Rib stilken af solbær og ribs med en gaffel
4. Snit forårsløg i mindre stykker
5. Rør ingredienser til dressingen sammen
6. Vend den afkølede perlerug, bær og forårsløg i dressingen
7. Slyng væde fra salaten og skær den i mindre stykker og fordel på et fad
8. Vend bær og grønsagsblandingen over
9. Pynt med bredbladet persille
Jordbærsalat
Til 4 personer
500 g. grønne asparges
250 g. jordbær
100 g. babyspinat
1 tsk. sorte sennepsfrø
3 spsk. rapsolie
2 spsk. mørk balsamicoeddike
salt og peber
1. Rengør alle grønsager og frugter
2. Knæk den træede ende af asparges og del dem i mindre stykker
3. Nip det grønne af på jordbær og del dem i kvarte
4. Slyng spinatens væde af
5. Rist sennepsfrøene på en tør pande, til de ”popper”
6. Pisk en dressing af olie og eddike, tilsæt sennepsfrøene og smag dressingen til med salt og peber
Jordbær kan erstattes af hindbær, brombær, melon m.v.
Pingback: pay per day loans plan
Pingback: water ionizer loans
Pingback: pay day loans
Pingback: bottled alkaline water
Pingback: water ionizer
Pingback: water ionizer loans
Pingback: here
Pingback: alkaline water
Pingback: shop car insurance
Pingback: right here
Pingback: great post to read
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail login
Pingback: gmail.com login
Pingback: all of craigslist