Fyldte squash

Tøm grønsagsskuffen!


Bagte squash med grønsagsfyld.
Til 4 personer

2 stk. mellemstore squash eller 1 stor
½ tsk. salt
500 g. grønsager af forskellig art fx løg, hvidløg, gulerødder, forårsløg, rød peber m.v.
2 spsk. rapsolie
4-5 kviste frisk timian eller 1 tsk. tørret – eller anden krydderurt
Salt, peber

Til topping: En rest nudler eller spaghetti – lidt revet ost
eller frisk mozarella skåret i tynde skiver

1. Skyl squash og skær hver squash over på langs
2. Fjern kernerne i midten med en teske – gem fyldet
3. Drys med lidt salt
4. Rengør alle grønsager
5. Riv, snit, skær grønsager i små stykker – det udhulede squash kan bruges her
6. Svits grønsager i olie i en gryde nogle få min.
7. Smag til med timian, salt og peber
8. Fordel fyldet i de flækkede og udhulede squash.
9. Fordel nudler over og drys med revet ost – eller fordel skiver af frisk mozarellaost over
10. Bag i ovnen ved 200º i ca. 25 minutter til osten er smeltet og squashen er mør

Tips: Det udhulede squashfyld er velegnet til at komme i kagedej eller brøddej.

16 Responses to Fyldte squash

  1. Pingback: alkaline water brands

  2. Pingback: pay per day loans plan

  3. Pingback: pay day loans

  4. Pingback: water ionizer loan

  5. Pingback: water ionizer

  6. Pingback: here

  7. Pingback: water ionizer loans

  8. Pingback: alkaline water

  9. Pingback: here

  10. Pingback: alkaline water

  11. Pingback: he has a good point

  12. Pingback: learn more

  13. Pingback: Greg Thmomson

  14. Pingback: gmail login

  15. Pingback: gmail.com login sign in

  16. Pingback: all of craigslist

Der er lukket for kommentarer.