Tøm grønsagsskuffen!
Bagte squash med grønsagsfyld.
Til 4 personer
2 stk. mellemstore squash eller 1 stor
½ tsk. salt
500 g. grønsager af forskellig art fx løg, hvidløg, gulerødder, forårsløg, rød peber m.v.
2 spsk. rapsolie
4-5 kviste frisk timian eller 1 tsk. tørret – eller anden krydderurt
Salt, peber
Til topping: En rest nudler eller spaghetti – lidt revet ost
eller frisk mozarella skåret i tynde skiver
1. Skyl squash og skær hver squash over på langs
2. Fjern kernerne i midten med en teske – gem fyldet
3. Drys med lidt salt
4. Rengør alle grønsager
5. Riv, snit, skær grønsager i små stykker – det udhulede squash kan bruges her
6. Svits grønsager i olie i en gryde nogle få min.
7. Smag til med timian, salt og peber
8. Fordel fyldet i de flækkede og udhulede squash.
9. Fordel nudler over og drys med revet ost – eller fordel skiver af frisk mozarellaost over
10. Bag i ovnen ved 200º i ca. 25 minutter til osten er smeltet og squashen er mør
Tips: Det udhulede squashfyld er velegnet til at komme i kagedej eller brøddej.
Pingback: alkaline water brands
Pingback: pay per day loans plan
Pingback: pay day loans
Pingback: water ionizer loan
Pingback: water ionizer
Pingback: here
Pingback: water ionizer loans
Pingback: alkaline water
Pingback: here
Pingback: alkaline water
Pingback: he has a good point
Pingback: learn more
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail login
Pingback: gmail.com login sign in
Pingback: all of craigslist