2 kyllinger parteres i brystfileter, lår, vinger og skrog.
Suppe/fond
2,5 l vand
Kyllingeskrog, vinger og evt. fedt, skind eller andet, der er skåret fra.
2 laurbær blade
20 peberkorn
Porretop
2 løg
2 kviste løvstikke
- Kom vand og kyllingerester i en gryde og lad det koge op
- Skum urenheder væk.
- Kom resterende ingredienser i – alle grønsagsrester kan bruges
- Skum urenheder væk.
- Kog et par timer
- Si suppen og smag til med salt.
Suppen kan bruges som grundingrediens i fx ærtesuppe, kartoffelsuppe, peberfrugtsuppe eller som grundingrediens til en sovs.
Når suppen er afkølet fryses den ned i dobbelte plastposer i passende portioner.
Frys kyllingebryster ned for sig og lår ned for sig.
Pingback: alkaline water brands
Pingback: water ionizer plans
Pingback: pay per day loan plans
Pingback: paypal loans
Pingback: loan payment plan
Pingback: website
Pingback: water ionizer
Pingback: alkaline water
Pingback: alkaline water
Pingback: insurance resources
Pingback: http://makemoney.camkingz.com/
Pingback: weblink
Pingback: learn more
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail sign in
Pingback: www.gmail.com login
Pingback: search all craigslist