Til 4 personer.
200 g. gammelt brød
4 spsk. rapsolie
1 tsk. salt
4 drej peber
4 spsk. krydderurter efter eget valg eller 2 tsk. tørrede
20 hasselnødder
5 kolde kogte kartofler fra dagen før
½ salathoved
1 bdt. radiser
½ agurk
Lidt frisk dild til pynt
Dressing:
2 spsk. rapsolie
1 spsk. frugteddike fx æble
1 tsk. flydende honning
Salt og peber
1. Skær brød i tern
2. Kom olie, salt, peber og krydderurter i en plastpose
3. Kom brødternene i og vend rundt
4. Bages i ovnen på bagepapir ved 200° i ca. 10 min. fx ved siden af lasagne
5. Rist samtidigt nødderne ved siden af i ovnen. Vend af og til
6. Rengør alle grønsager
7. Skær kogte kartofler og radiser i skiver og agurk i tern
8. Rør dressingen sammen og vend kartofler, radiser og agurk heri
9. Bred slynget salat ud på et fad
10. Kom blandingen af kartofler og grønsager ovenpå
11. Drys med brødtern og nødder
12. Pynt med dild
Pingback: water ionizer loan
Pingback: alkaline water brands
Pingback: pay per day loans plan
Pingback: water ionizer
Pingback: visit site
Pingback: alkaline water
Pingback: alkaline water
Pingback: pay plan
Pingback: shop car insurance
Pingback: http://makemoney.camkingz.com/
Pingback: I was reading this
Pingback: weblink
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail login
Pingback: gmail sign in inbox gmail account
Pingback: all of craigslist