Til 10 personer.
1 hel sejfilet
1 lille løg
2 fennikel
¼ l piskefløde
Salt
Rapsolie til smøring af ildfast fad
Persillepesto til frakke:
2 bundter persille
1 dl. rapsolie
20 mandler
50 g. Vesterhavsost
2 spsk. revet citron
2 spsk. rasp eller brødkrumme
Salt og peber
1. Rens alle grønsager
2. Hak løget fint
3. Skær fennikel i skiver
4. Smør et ildfast fad med olie og fordel løg, og fløde heri
5. Skyl sej-filet i vand, tør den af og drys med salt.
6. Læg sejfilet ovenpå urterne i det ildfaste fad
7. Kom alle ingredienser til persillepesto i en minihakker, kør og smag til
8. Kom pestoen ovenpå sejfilet
9. Bag i ovnen ved 200o i ca. 20 min. alt efter tykkelse på sejfilet.
Tynde, sprøde kartoffelbrød.
Til 10 personer:
Dej 1:
25 g gær
3 ½ dl lunkent vand.
1 spsk. salt
¾ dl olivenolie
ca. 500 g durrummel
Dej 2:
Fuldkornstortillas kan bruges i stedet.
Fyld:
4 fed hvidløg
8 kartofler
olivenolie
flaget salt
rosmarin eller oregano
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt salt og olie.
Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt godt.
Hæver til dobbelt størrelse.
Del dejen i 8 stykker og rul tyndt ud i aflange brød. Læg dem på bagepapir.
Pres hvidløgene og gnid brødene med det.
Skær kartofler i meget tynde skiver med en kartoffelskræller. Tør dem af.
Læg skiverne taglagte på brødene og pensl med olie.
Drys med salt og krydderurter.
Bages i ovnen ved 225º i ca. 7 min. til de er gyldne.
Pingback: minecraft maps
Pingback: pay day loans
Pingback: water ionizer loan
Pingback: bottled alkaline water
Pingback: paypal loans
Pingback: water ionizer loans
Pingback: water ionizer
Pingback: ppl electric
Pingback: alkaline water
Pingback: car insurance options
Pingback: http://makemoney.camkingz.com/
Pingback: alkaline water
Pingback: learn more
Pingback: great post to read
Pingback: Greg Thmomson