50 g sommerfuglepasta
1/8 rødkålshoved
4 rosenkål
½ stilk bladselleri
½ æble
25 g smuttede, ristede mandler
½ appelsin
½ appelsin presset til saft
½ dl tørrede tranebær
- 1. Pastaen koges i saltet vand og afkøles.
- 2. Rødkål, rosenkål og bladselleri rengøres og snittes meget fint.
- 3. Æble og appelsin uden skræl skæres i tern.
- 4. Det hele blandes med mandler og tørrede tranebær.
Dressing:
2 tsk. hakket persille
saft af ½ appelsin
¼ tsk. timian
salt og peber
Alle ingredienser blandes og vendes i salaten.
Pingback: water ionizer loan
Pingback: bottled alkaline water
Pingback: pay per day loan plans
Pingback: pay per day loans plan
Pingback: water ionizer loans
Pingback: electricity
Pingback: alkaline water
Pingback: view website
Pingback: http://makemoney.camkingz.com/
Pingback: water ionizer
Pingback: http://webkingz.camkingz.com/
Pingback: this post
Pingback: weblink
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail sign in
Pingback: gmail log in
Pingback: all of craigslist