Til 10 personer
1 spidskål
3 spsk. salt
2 bdt. forårsløg
1 pk. slikærter
Evt. lidt ærtespirer.
Purløgsmarinade:
3 store bundter purløg
50 g Vesterhavsost (resten af osten skæres i 25 g tern og nedfryses)
25 g mandler
Salt
Peber
1 dl rapsolie
2 spsk. vineddike eller citronsaft
1. Alle grønsager rengøres.
2. Start med at gør kålen salategnet og mildere i smagen:
3. Snit kålen fint, vend den med salt og lader den trække 30 minutter i plastpose
4. Kram og knus den med saltet og skyl den, før du bruger den
5.
6. Overhæld slikærter med kogende vand
7. Snit forårsløg og slikærter fint
8. Bland alle ingredienser og smag til
9. Anrettes evt. med ærtespirer og blomster på toppen
Pingback: water ionizer pay plan loans
Pingback: bottled alkaline water
Pingback: pay per day loan plans
Pingback: view more
Pingback: pay plan
Pingback: alkaline water
Pingback: insurance resources
Pingback: alkaline water
Pingback: water ionizer
Pingback: http://makemoney.camkingz.com/
Pingback: great post to read
Pingback: learn more
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail.com login
Pingback: gmail login page
Pingback: search all craigslist