10 personer
Billedet er på vej
20 hvide asparges fra Samsø eller Fyn
vand, salt
1 lille hovedsalat eller et par håndfulde frisk spinat
En god håndfuld håndplukkede urter
400 g bælgede ærter
50 g solsikkekerner
lidt olie
Dressing:
200 g rygeost fra Glud Mejeri
2 dl. creme fraiche
4-6 radiser
et bundt purløg
lidt salt og peber
1. Skræl asparges og knæk det nederste af dem af
2. Kog dem i letsaltet vand 5-6 minutter
3. Dryp dem af og skær dem halvt over på skrå
4. Skyl salat og urter, riv salaten i mindre stykker og vend det sammen
5. Anret salatblandingen på et fad og strø asparges og ærter ud over med løs hånd
6. Rist solsikkekerner let på panden i en smule olie
7. Lad dem køle af på fedtsugende papir
8. Drys dem over salaten
Rygeostsalat.
1. Rør rygeosten med creme fraiche til blandingen er jævn og cremet
2. Skyl radiserne og skær dem i tynde skiver
3. Bland dem i cremen sammen med klippet purløg
4. Smag rygeostsalaten til med lidt salt og peber
5. Server den som dressing til den grønne salat.
Pingback: water ionizer plans
Pingback: paypal loans
Pingback: pay per day loan plans
Pingback: bottled alkaline water
Pingback: water ionizer
Pingback: water ionizer
Pingback: here
Pingback: pay plan
Pingback: alkaline water
Pingback: alkaline water
Pingback: click here
Pingback: he has a good point
Pingback: right here
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail login
Pingback: gmail.com login
Pingback: gmail sign in inbox gmail account
Pingback: all of craigslist