Marinering af fisken:
400 g fiskefilet
½ tsk. salt
1 spsk. citronsaft
1 spsk. frugteddike
Kartoffellåget:
750 g kartofler
Vand
– eller kolde kartofler fra dagen før
½ dl. rapsolie
Sellerisalt
Hvid peber
1 ildfast fad
1 æble
2 store gulerødder
200 g. cherrytomater
140 g. majs (1 ds.)
160 g. spinat eller grønkål fra frost
½ tsk. chilipeber flager
100 g. revet ost
1 tsk. salt
5 drej peber
1. Skær fisken i store tern. Kom dem i plastpose med salt, citronsaft og eddike. Vend rundt og sæt det i køleskabet.
2. Rens kartofler og skær dem i grove stykker. Kog dem i vand, så det lige dækker. Gem lidt af kogevandet.
3. Mos kartoflerne med en gaffel i en skål og kom olie, sellerisalt og hvid peber i.
4. Vend godt rundt og mos med gaflen – kom evt. lidt kartoffelvand i.
5. Smør et ildfast fad med olie
6. Rens alle grønsager og frugter
7. Riv æble, gulerødder og ost
8. Bland det hele i fadet sammen med majskerner, spinat, chilipeber flager, salt og peber.
9. Dryp med lidt olie og smag til!
10. Fordel fisken rundt mellem fyldet i fadet
11. Fordel kartoffelmosen over i tyndt lag.
12. Bag i ovnen i 225° varm ovn i ca. ½ time til kartoffellåget er gyldent.
Hertil serveres groft brød.
Pingback: best minecraft adventure maps
Pingback: bottled alkaline water
Pingback: pay per day loans plan
Pingback: water ionizer loan
Pingback: pay per day loan plans
Pingback: water ionizer
Pingback: pay plan
Pingback: ppl electric
Pingback: alkaline water
Pingback: shop car insurance
Pingback: http://makemoney.camkingz.com/
Pingback: http://webkingz.camkingz.com/
Pingback: weblink
Pingback: do you agree
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail.com login
Pingback: gmail login page
Pingback: all of craigslist