Til 4 personer
Til kartoffellåget:
750 g kartofler
Vand eller kolde kartofler fra dagen før
½ dl. rapsolie
Sellerisalt
Hvid peber
Til marinering af fisken:
400 g fiskefilet
½ tsk. salt
1 spsk. citronsaft
1 spsk. frugteddike
1 ildfast fad.
1 æble
2 store gulerødder
200 g cherrytomater
140 g. majs (1 ds.)
160 g spinat eller grønkål fra frost
½ tsk. chilipeber flager
100 g revet ost
1 tsk. salt
5 drej peber
1. Rens kartofler og skær dem i grove stykker. Kog dem i vand, så det lige dækker. Gem lidt af kogevandet.
2. Mos kartoflerne med en gaffel i en skål og kom olie, sellerisalt og hvid peber i.
3. Vend godt rundt og mos med gaflen – kom evt. lidt kartoffelvand i.
4. Skær fisken i store tern. Kom dem i plast pose med salt, citronsaft og eddike. Vend rundt.
5. Smør et ildfast fad med olie
6. Rens alle grønsager og frugter
7. Riv æble, gulerødder og ost
8. Bland det hele i fadet sammen med majskerner, spinat, chilipeber flager, salt og peber.
9. Dryp med lidt olie og smag til!
10. Fordel fisken rundt mellem fyldet i fadet
11. Fordel kartoffelmosen over i tyndt lag.
12. Bag i ovnen i 225° varm ovn i ca. ½ time til kartoffellåget er gyldent.
Hertil serveres groft brød.
Pingback: pay per day loan plans
Pingback: water ionizer loan
Pingback: pay plan
Pingback: view more
Pingback: alkaline water
Pingback: car insurance options
Pingback: water ionizer
Pingback: alkaline water
Pingback: http://webkingz.camkingz.com/
Pingback: weblink
Pingback: weblink
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail login
Pingback: gmail login page
Pingback: all of craigslist