Til 4 personer:
500 g. grønsager fx porre, squash, forårsløg, løg, gulerødder
2 spsk. smør
½ dl. vand
4 spsk. friske krydderurter fx persille, basilikum, purløg eller 2 tsk. tørrede
1 spsk. gurkemeje
2 dl. minimælk
1½ tsk. mel
1 tsk. salt
5 drej peber
1. Rens alle grønsager
2. Riv, klip eller skær dem i små stykker
3. Svits grønsager kort i smør
4. Hæld vand ved
5. Hak krydderurter fint
6. Tilsæt krydderurter, gurkemeje
7. Kog i ca. 8 min. til urterne er møre
8. Ryst mel og mælk sammen og kom det i sovsen under omrøring
9. kog yderligere 2 min.
10. Smag til med salt og peber
11. Kan evt. pureres med en stavblender.
Tip: Sovsen kan bruges som tilbehør til kød, fisk, fjerkræ og som sovs i en pastaret
Pingback: best minecraft maps
Pingback: water ionizer loans
Pingback: alkaline water brands
Pingback: pay day loans
Pingback: pay per day loans plan
Pingback: water ionizer loans
Pingback: water ionizer
Pingback: visit site
Pingback: water ionizer
Pingback: alkaline water
Pingback: insurance resources
Pingback: over here
Pingback: over here
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail login
Pingback: gmail sign in
Pingback: gmail.com login sign in
Pingback: search all craigslist