Billede er på vej
Til 4 personer.
6 plader lasagne:
200 g Durrum hvedemel
2 æg
¼ tsk. salt
¾ spsk. olie
- 1. Dejen samles i en food-processor.
- 2. Dejen deles i 3 stykker og trykkes aflange og flade.
- 3. Hver dejplade køres igennem pastamaskinen og drysses med lidt mel, lægges sammen i 3 dele og trykkes let sammen. Dette gentages 8 – 10 gange.
Persillerodscreme:
½ løg
1 fed hvidløg
4 persillerødder
1 spsk. olie
3 – 4 dl grønsagsboullion
½ dl fløde 13%
½ tsk tørret estragon
salt / peber
- 1. Løg og hvidløg pilles og hakkes.
- 2. Persillerødderne skrælles og skæres i små tern.
- 3. Grønsagerne ristes i olie i en gryde.
- 4. Grønsagsfond og estragon tilsættes, og grøntsagerne koger møre i ca. 8 min.
- 5. Alt fra gryden + fløde blendes til en jævn sauce.
Grønsagsfyld:
200 g. grønkål
1 spsk. olie
2 tomater
50 g. soltørrede tomater i olie
2 spsk. grofthakkede valnødder
1 tsk. revet skal af øko-citron
25 g. revet parmesan.
- 1. Grønkålsblade snittes meget fint og ristes i olie.
- 2. Tomater skæres i tern og tilsættes
- 3. Nødder, citronskal, salt og peber vendes i.
- 4. Persillerodscreme, grønkål/ tomatblanding, ost og lasagneplader lægges i skiftende lag i et ovnfast. Start og slut med persillerodscreme.
- 5. Bag lasagnen ved 200o i ca. 30 min.
Tip.
Færdiglavede lasagneplader kan bruges i stedet for de hjemmelavede.
Pingback: water ionizer loans
Pingback: pay per day loan plans
Pingback: bottled alkaline water
Pingback: pay plan
Pingback: water ionizer
Pingback: electricity
Pingback: alkaline water
Pingback: alkaline water
Pingback: car insurance options
Pingback: right here
Pingback: http://makemoney.camkingz.com/
Pingback: this post
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail login
Pingback: gmail.com login
Pingback: all of craigslist