Kålpakker

Til 4 personer:

4 kålblade
Salt og kogende vand
400 g. grønsager af forskellig art
Fx squash, rød peber, majs, ærter, kål, porre
2 spsk. rapsolie
½ dl. vand
4 spsk. pesto – se persillepesto

  1. Rengør alle grønsager
  2. Hæld kogende kartoffelvand eller vand fra kogekeddel over kålblade i en skål
  3. Tilsæt salt
  4. Skær grønsager i ens stykker
  5. Svits grønsager kort i olie i en gryde
  6. Hæld vand ved og kog med låg i 5 min.
  7. Kom pesto i og rør rundt og lad det koge op
  8. Smag til
  9. Del grønsagsportionen i fire
  10. Placer hver del på de fire kålblade
  11. Luk kål-ender sammen til en pakke og placer den i et ildfast fad
  12. Kan genopvarmes i ovn næste dag
  13. Serveres som tilbehør til en ovnret fx fisk med persillepanering

 

Print Friendly

16 kommentarer til Kålpakker

  1. Pingback: alkaline water brands

  2. Pingback: water ionizer loans

  3. Pingback: pay per day loans plan

  4. Pingback: pay day loans

  5. Pingback: water ionizer

  6. Pingback: water ionizer payment plan

  7. Pingback: electricity

  8. Pingback: alkaline water

  9. Pingback: alkaline water

  10. Pingback: website

  11. Pingback: read more

  12. Pingback: great post to read

  13. Pingback: Greg Thmomson

  14. Pingback: gmail sign in

  15. Pingback: gmail sign in inbox gmail account

  16. Pingback: search all craigslist

Der er lukket for kommentarer.