Gryderøgning – Havørred

ryge fisk 2Ryge fisk 3

130526-9 130526-11

 

 

 

 

 

2 halvstore havørreder

50 g salt
2 fed presset hvidløg eller knuste ramsløg
Frisk timian til fyld
Frisk citronmelisse til fyld

Mindst 6 timer før røgningen saltes og krydres den rengjorte fisk
Enebærkviste og evt. knuste enebær lægges i et tykt lag i jerngryden
Herpå lægges den krydrede fisk
Læg låg på og sæt gryden over bål
Ryges ½ – 1 time alt efter størrelse. Træk i rygfinnen for at finde ud af om fisken er mør.
Kødet skæres fra benene og anrettes.

Jerngryde med låg kan også fyldes halvt op med sand og fungere som ovn til fx brød.

Print Friendly

16 kommentarer til Gryderøgning – Havørred

  1. Pingback: alkaline water brands

  2. Pingback: water ionizer loan

  3. Pingback: view more

  4. Pingback: alkaline water

  5. Pingback: water ionizer payment plan

  6. Pingback: car insurance options

  7. Pingback: water ionizer

  8. Pingback: http://makemoney.camkingz.com/

  9. Pingback: http://webkingz.camkingz.com/

  10. Pingback: over here

  11. Pingback: weblink

  12. Pingback: Greg Thmomson

  13. Pingback: gmail.com login

  14. Pingback: gmail login

  15. Pingback: gmail sign in

  16. Pingback: all of craigslist

Der er lukket for kommentarer.