Tandoripaneret kyllingebryst

Til 4 personer.
4 stk. kyllingebryst uden skind
1 dl. cornflakes
2 spsk. Tandoorikrydderi
1 æg
Smør / rapsolie til at stege i

1. Knus cornflakes i minihakker og bland med Tandoorikrydderi
2. Hæld blandingen ud på et stykke madpapir
3. Tør kyllingebryst af i køkkenrulle
4. Pisk æg sammen i en tallerken
5. Vend kyllingebryster i æg og derefter i cornflakesblanding
6. Steg kyllingebryster i smør/ rapsolie på panden ca. 15 min. på hver side
7. Brug et stegetermometer. Centrumstemperatur skal være på 70o

Server med fx fuldkornsris med gurkemeje og en salat.
Kan også steges i ovn ca. 30 min.. Dryp da lidt olie over paneringen.

Tips: Tandoori er et blandingskrydderi. Det består typisk af chilipeber, salt, løg, hvidløg,, sukker, ingefær, kanel, spidskommen, paprika, citronsyre.

Kylling skal gennemsteges og heller ikke mere, for så bliver kødet tørt. Stik stegetermometer i midten af kødet. Hel kylling ved låret – centrumstemperatur: 75o.
Kyllingebryst kan nøjes med 70o, da det er en hel muskel.

Print Friendly

18 kommentarer til Tandoripaneret kyllingebryst

  1. Pingback: water ionizer loan

  2. Pingback: pay per day loans plan

  3. Pingback: alkaline water brands

  4. Pingback: loan payment plan

  5. Pingback: water ionizer

  6. Pingback: electricity

  7. Pingback: water ionizer

  8. Pingback: alkaline water

  9. Pingback: here

  10. Pingback: alkaline water

  11. Pingback: http://makemoney.camkingz.com/

  12. Pingback: http://webkingz.camkingz.com/

  13. Pingback: weblink

  14. Pingback: here

  15. Pingback: Greg Thmomson

  16. Pingback: gmail login

  17. Pingback: gmail login page

  18. Pingback: search all craigslist

Der er lukket for kommentarer.