Perledessert med bærkompot – Is

Billeder er på vej

Varm perlegrød med tørrede bær
Til 10 personer.
250 g poleret perlebyg
½ dl. vand
8 dl minimælk
30 g sukker
1 knivspids salt
50 g tørrede bær (fx tranebær, blåbær eller solbær)

1) Skyl perlebyg i en si
2) Kom perlebyg og vand i gryde og kog op
3) Tilsæt salt, mælk og sukker i en gryde, og kog det i ca. 30 minutter til en cremet grød
4) Vend de tørrede bær i grøden, sluk og lad grøden koge færdig på eftervarme
5) Lad grøden køle helt af

Perledessert med bærkompot

2½ dl piskefløde
Perlegrøden ovenfor
50 g hasselnøddekerner

400 g bær (f.eks. solbær, brombær, hindbær eller jordbær)
1 dl. sukker

1) Pisk fløden til en let flødeskum, og vend den forsigtigt sammen med den kolde perlegrød
2) Hak hasselnødder groft evt. i minihakker og bland dem i
3) Kom bærrene i en gryde, og drys dem med sukker
4) Lad dem simre til kompot i ca. 10 minutter
5) Server desserten med den lune kompot ovenpå

Jordbæris.
800 g jordbær
200 g sukker
2 dl. minimælk

1. Rengør bær
2. Dele hele kommes i en blender
3. Massen køres på ismaskine til en passende konsistens
4. Serveres med bærkompot

Print Friendly

14 kommentarer til Perledessert med bærkompot – Is

  1. Pingback: water ionizer loans

  2. Pingback: alkaline water brands

  3. Pingback: water ionizer loans

  4. Pingback: ppl electric

  5. Pingback: water ionizer

  6. Pingback: alkaline water

  7. Pingback: alkaline water

  8. Pingback: website

  9. Pingback: right here

  10. Pingback: click this

  11. Pingback: Greg Thmomson

  12. Pingback: gmail sign in

  13. Pingback: gmail sign in

  14. Pingback: all of craigslist

Der er lukket for kommentarer.