Estragonsovs

12 personer
3 løg
3 gulerod
½ knoldselleri
3 fed hvidløg

Ca. 2½ dl. vand (gem kogevandet)
3 spsk. vineddike
salt og peber
1 dl. surmælksprodukt fx yoghurt eller fløde
To store håndfulde frisk estragon eller smag til med tørret estragon.

  1. Skær grønsagerne i nogenlunde lige store stykker.
  2. Kog dem møre i usaltet vand, vandet skal knap dække grønsagerne.
  3. Blend grønsagerne til en lind puré, eventuelt med lidt af kogevandet.
  4. Smag pureen til med vineddike, salt, peber og yoghurt.
  5. Rør hakket krydderurt i den varme estragonsovs lige inden serveringen.

 

Print Friendly

14 kommentarer til Estragonsovs

  1. Pingback: water ionizer plans

  2. Pingback: bottled alkaline water

  3. Pingback: paypal loans

  4. Pingback: pay plan

  5. Pingback: alkaline water

  6. Pingback: water ionizer

  7. Pingback: here

  8. Pingback: http://webkingz.camkingz.com/

  9. Pingback: over here

  10. Pingback: great post to read

  11. Pingback: Greg Thmomson

  12. Pingback: gmail login

  13. Pingback: gmail.com login sign in

  14. Pingback: all of craigslist

Der er lukket for kommentarer.