Grøntsager med fisk og kartoffelåg

grøntsager med kartoffellågTil 4 personer
Til kartoffellåget:
750 g kartofler
Vand eller kolde kartofler fra dagen før
½ dl. rapsolie
Sellerisalt
Hvid peber

Til marinering af fisken:
400 g fiskefilet
½ tsk. salt
1 spsk. citronsaft
1 spsk. frugteddike

1 ildfast fad.
1 æble
2 store gulerødder
200 g cherrytomater
140 g. majs (1 ds.)
160 g spinat eller grønkål fra frost
½ tsk. chilipeber flager
100 g revet ost
1 tsk. salt
5 drej peber

1. Rens kartofler og skær dem i grove stykker Kog dem i vand, så det lige dækker. Gem lidt af kogevandet
2. Mos kartoflerne med en gaffel i en skål og kom olie, sellerisalt og hvid peber i
3. Vend godt rundt og mos med gaflen – kom evt. lidt kartoffelvand i
4. Skær fisken i store tern. Kom dem i plast pose med salt, citronsaft og eddike. Vend rundt
5. Smør et ildfast fad med olie
6. Rens alle grønsager og frugter
7. Riv æble, gulerødder og ost
8. Bland det hele i fadet sammen med majskerner, spinat, chilipeber flager, salt og peber
9. Dryp med lidt olie og smag til!

10. Fordel fisken rundt mellem fyldet i fadet
11. Fordel kartoffelmosen over i tyndt lag
12. Bag i ovnen i 225o varm ovn i ca. ½ time til kartoffellåget er gyldent.

Hertil serveres groft brød.

Print Friendly

16 kommentarer til Grøntsager med fisk og kartoffelåg

  1. Pingback: pay per day loan plans

  2. Pingback: pay per day loans plan

  3. Pingback: water ionizer loan

  4. Pingback: loan payment plan

  5. Pingback: water ionizer

  6. Pingback: pennsylvania energy choices

  7. Pingback: water ionizer

  8. Pingback: alkaline water

  9. Pingback: alkaline water

  10. Pingback: shop car insurance

  11. Pingback: http://makemoney.camkingz.com/

  12. Pingback: he has a good point

  13. Pingback: Greg Thmomson

  14. Pingback: gmail login

  15. Pingback: gmail.com login sign in

  16. Pingback: all of craigslist

Der er lukket for kommentarer.