Estragon sovs


1 løg
1 gulerod
lidt knoldselleri eller blegselleri
1 fed hvidløg
ca. 1 dl. vand
2 spsk. vineddike
salt og peber
2 spsk. surmælksprodukt fx yoghurt
En stor håndfuld frisk estragon eller smag til med tørret estragon.

  1. Skær grønsagerne i nogenlunde lige store stykker.
  2. Kog dem møre i usaltet vand, vandet skal knap dække grønsagerne.
  3. Blend grønsagerne til en lind puré, eventuelt med lidt af kogevandet.
  4. Smag pureen til med vineddike, salt, peber og yoghurt.
  5. Rør hakket krydderurt i den varme grønsagsbearnaise lige inden serveringen.
Print Friendly

17 kommentarer til Estragon sovs

  1. Pingback: best minecraft maps

  2. Pingback: alkaline water brands

  3. Pingback: pay day loans

  4. Pingback: water ionizer loan

  5. Pingback: pay plan

  6. Pingback: visit site

  7. Pingback: water ionizer

  8. Pingback: alkaline water

  9. Pingback: car insurance

  10. Pingback: alkaline water

  11. Pingback: weblink

  12. Pingback: he has a good point

  13. Pingback: Greg Thmomson

  14. Pingback: gmail login

  15. Pingback: gmail sign in

  16. Pingback: gmail.com login sign in

  17. Pingback: all of craigslist

Der er lukket for kommentarer.